DEVELOPING FUTURE

AARHUS

 

"Fremtiden  i  Aarhus er NU"

 

Information om DFAA

Developing Future Aarhus har base i hjertet af Århus. Hvis du har spørgsmål vedrørende DFAA, er du velkommen til at kontakte os via mail, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Anden Information

       

 

 

De Bynære Havenearealer, navneforslag: WASSER CITY

 

Navnet Wasser City er en sammenblanding af Tysk og Engelsk - wasser betyder "vand" og city betyder som bekendt "by". Begge dele af navnet er lige vigtige og grunlæggende for forståelsen af den nye bys vigtighed for Aarhus.

 

Den nye bydel ligger smukt ved vandet og vil imponere beskueren både fra vandsiden og landsiden. De brede kanaler drager små både til sig og vil skabe en stemning som i sin egen ret vil lede minderne hen til den gamle Aarhus Å for 100 år siden - vandet er lige så stor en del af bydelen som bygningerne, beboerne, træerne osv.

 

Den nye bydel vil i al sin pragt få sin helt egen bykarakter med de karakteristiske bygninger og fortjener derfor prædikatet "city". Det er her resten af Aarhus tager hen for at opleve noget helt nyt og spændende, noget anderledes.

 

Den tyske del af navnet er ligetil: Tyskland er Danmarks største marked og den store nabo i syd skal implementeres i den nye bydel. Et navn som Wasser City vil kunne udtales af såvel amerikanere som japanere, russere m.fl. Navnet er bevidst internationalt, fordi Aarhus konstant bestræber sig på at blive mere og mere synlig i international sammenhæng.


En sidste lille tvist på navnet Wasser City er forkortelsen af navnet - WC. - dette navn vil uden tvivl kunne bruges i daglig tale, med et ironisk glimt i øjet, som en både morsom, anderledes  og let huskelig forkortelse. 


"Vi mødes ude på WC kl. 18.00"

 

Link: De Bynære Havnearealer


 

 

 

 

 

  • Logo nr. 1

 

Illustration nr.1 er særlig kompleks i sit design og undertreger i  høj grad beliggendeheden ved vandet. Byens silhuet spejler sig i vandet og viser sig fra sin bedste side.  Det nye slogan fra Århus kommune indgår som en naturlig del af logoet.

 

 

 

 

 

  • Logo nr. 2

 

Illustration nr. 2 er et enkelt, men meget sigende logo for byen ved vandet. De bløde farver komplimenterer hinanden og understreger nærheden til vandet og himlen. Ordene Aarhus 8000 C forstærker båndet til resten af byen.

 

Copyright ® 2008-2015 Developingfutureaarhus.dk